Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΡΑΣΗΣ: "ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ"

Εθελοντική μαιευτική + ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ!!
«Αγάπη για ζωή» λοιπόν με μια διαφορετική δράση που μας πηρέ πολύ καιρό και , φυσικά  με την βοήθεια πολλών μαιών-μαιευτών και φίλων της ομάδας μας, την προχωρήσαμε!! 

Μια  δράση  μαιών-των  με συνείδηση για το περιβάλλον  και το συνάνθρωπο.


Μαζευτήκαν με κόπο, 8 γίγας σακουλές  και τις γεμίσαμε με την σκέψη για το περιβάλλον και το συνάνθρωπο……. δηλαδή με πλαστικά καπάκια!!

Η ανακύκλωση θα πρέπει να είναι συνήθεια  και όχι αναγκαιότητα.  Το αντίκτυπο της μη προστασίας του περιβάλλοντος αγγίζει την υγεία του ανθρώπου , η ανακύκλωση θα μπορούσε να είναι μια προέκταση της  πρόληψης της υγείας.


 Αυτή  τη  «παράξενη»  ιδέα για την ενεργοποίηση της προσφοράς  μέσα από την πιο απλή διαδικασία, τη συλλογή καπακιών, ακλουθήσαμε και  εμείς και πολλοί φίλοι μας και  ήρθε ο καιρός  να  κάνουμε  την πρώτη μας   « παράδοση»  για έναν καλό σκοπό!!





Παραδώσαμε στον   «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ»,  τα πλαστικά καπάκια  μας  για να βοηθήσουμε  και εμείς στο έργο τους.




















 Όπως όλοι  γνωρίζουμε, ο απολογισμός των τροχαίων ατυχημάτων είναι τραγικός στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια και μέσα  σε αυτά τα νούμερα είναι  παιδιά, μητέρες, γονείς,  ολόκληρες  οικογένειες… άνθρωποι δικοί μας.
 Ειδικά στις μέρες μας η απόκτηση ενός αμαξιού  για κάποιους  είναι δύσκολη, όμως για όλους εμάς η λύση  για να τους  βοηθήσουμε  έχει βρεθεί με  τον πιο περίεργο και  εύκολο τρόπο… με την «κατάθεση» μας από καπάκια!
Όλοι τα χρησιμοποιούμε όλοι μπορούμε!


 Ο σύλλογος «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ» έχει επικεντρώσει το έργο του στην πρόληψη αυτού του φαινομένου και στην συμπαράσταση των θυμάτων μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, στηριζόμενος κυρίως στην εθελοντική βοήθεια των μελών του. 


ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ !!



                      Οι μαίες-τες  είναι δίπλα  σε όλους!