Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΔΡΑΣΗ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ

Οι ΜΑΙΕΣ και οι ΜΑΙΕΥΤΕΣ της ομάδας “ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ” συμμετείχαν και φέτος στον 8ο αγώνα GREECE RACE FOR THE CURE 2016   



Τι είναι το Race for the Cure®;
Το Race for the Cure® είναι ο μεγαλύτερος θεσμός με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο. Το 1982 η Nancy Brinker ξεκίνησε την παγκόσμια κινητοποίηση εναντίον του καρκίνου του μαστού μετά από την υπόσχεση που είχε δώσει στην αδερφή της. Λίγο πριν φύγει από την ζωή η Nancy υποσχέθηκε στην αδερφή της Susan G. Komen ότι θα έκανε ότι περνούσε από τις δυνάμεις της για να βρεθεί η θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού.

Τι είναι το Greece Race for the Cure®;

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο  του Μαστού «Αλμα Ζωής» με την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen for the Cure ® διοργανώσε για 8η συνεχή χρονιά των Αγώνα Greece Race for the Cure®  την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.
Οι διαδρομές ήταν  δύο, 5χλμ και 2 χλμ αντίστοιχα. Η έναρξη της διοργάνωσης  ήταν  στις 10:30 το πρωί για όλους τους συμμετέχοντες, δρομείς, περιπατητές και δρομείς με chip χρονομέτρησης και η εκκίνηση του 8ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου πραγματοποιήθηκε στις 11:30π.μ

Η συμμέτοχη της ομάδας “ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ”

Η “ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ” δημιούργησε ομάδα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για τον αγώνα. Ήρθε στην 13η θέση  στην κατηγορία που συμμετείχε (Σύλλογοι/ΜΚΟ) από συμμετοχή 30 ομάδων!! Η σειρά κατάταξης δημιουργήθηκε με βάση τις συμμετοχές και η Εθελοντική Μαιευτική συμμετείχε με 36 άτομα. 




Γνωρίζουμε ότι ρόλος της Μαίας στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού καθώς και την προαγωγή της πρόληψης είναι εξαιρετικά σημαντικός και απαραίτητος. Η αναγκαιότητα αυτή μας δίνει το κίνητρο να ενημερωνόμαστε, να συμμετέχουμε σε παρόμοιες ενέργειες και να είμαστε εκεί, δίπλα στις γυναίκες σε κάθε στιγμή της ζωής τους, δύσκολη ή εύκολη.







Greece Race for the Cure 2016

Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με πάνω από 30.000 άτομα να τρέχουν και να περπατούν για την υποστήριξη του σημαντικού έργου του Άλματος Ζωής κατά του καρκίνου του μαστού. Είμαστε υπερήφανοι για όλους όσους συμμετείχαν με τη φυσική τους παρουσία, αλλά και νοητά. Ευχαριστούμε, θα είμαστε εκεί και του χρόνου!



ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ"                                           ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ 
                                    in action μέλη



ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΟΚΚΟΣΗ ΕΡΡΙΚΑ
ΛΑΠΠΑ ΚΑΙΤΗ
ΠΛΑΣΣΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑΤΖΑΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ
ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΙΑΣΩ
ΜΠΟΥΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΩ/ΝΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Εχαριστούμε θερμά και τους υπόλοιπους συναδέλφους ,τις φοιτήτριες και τους φίλους μας που τίμησαν την ομάδα συμμετοχής μας!